Moving on and up!

Eller egentligen neråt om man ska se det rent geografiskt.

Länge sen jag uppdaterade nu, det har ju hänt en hel del i mitt liv. Ska skriva en kort resumé så ni blir up to date :)

Maj
¤ Studierna på högskolan i Gävle avklarade, gick hur bra som helst på de sista tentorna. Oroade mig i onödan och pluggade för mycket.

Juni
¤ Studenten och balen, mina barn har blivit stora. Fd 9ik tog studenten och jag stod och tittade på dem med gråten i halsen, stolt som tuppen. Stort kramkalas! Tremänning Jonas tog också studenten, så dit var vi bjudna på studentskiva.

¤ Väntar och väntar på antagningsbesked, fullkomligt otålig!

¤ Extreme stuga makeover, jag och mamma målade och tapetserade i vardagsrummet och ena sovrummet i stugan. Nytt och fräscht med vitt och små rosor istället för diverse mönster och färger.

Juli
¤ Antagningsbeskedet kom äntligen! JAG KOM IN!!! Cookie's fortune at last! Är antagen till Byggnadsingenjörsutbildningen vid Kungliga Tekniska Högskolan till hösten. Det ni! :)

¤ Letat boende som en tok men som vanligt så ordnar det alltid, får hyra ett rum hos en jobbarkompis från Delsbo ute i Skogås. Fyra minuter till skolan och 21 minuter till Centralen med pendeln och en km till pendeltågsstationen. Helt perfekt!

¤ Packar ihop lägenheten och flyttar det jag inte får plats med till logen hos mormor och morfar.

¤ Jobbat på Rockweekend i Mohed, Deep purple var mäktigt att lyssna på även om jag inte såg nåt. Sov över hos pappa mellan jobb, hann träffa systrarna lite där den äldre eklaterade att hon ville bli moster, gärna medan hon var ung, men att jag hann fylla år först. Det var ju betryggande, det är ju bara tre månader dit och hur jag skulle kunna bli gravid och föda barn innan dess vet jag inte om jag kunnat åstadkomma. Inte ens jungfrufödsel hade fungerat.



Det börjar närma sig nu med flytten och jag tror inte att det går att längta så mycket som jag gör just nu! Håller på och packar för fullt och det känns som om jag har lådor och saker överallt. Sovrummet och vardagsrummet börjar bli klart men så fort jag har packat en låda så hittar jag alltid nåt i de andra rummen som helst skulle varit i den lådan, bara det att det inte får plats. Det är så fruktansvärt irriterande. Imorgon ska jag ta mig an köket och det ska bli spännande, kommer nog ta hela dagen antar jag. Men förhoppningsvis får jag lite hjälp av mamma.

Den 14 aug är det upprop för alla nya studenter i Blå hallen, snacka om att slå på stort! Det ska bli riktigt spännande, som tur är känner jag redan en tjej som ska plugga på samma skola så jag behöver inte sitta där och känna mig ensam. Skolan börjar ju inte förrän den 16, eller ja, uppropet för klassen är då. Den 27 börjar undervisningen och däremellan är det sk mottagningsvecka. Ska bli riktigt kul att vara med om det igen, är ju inte första gången :)

Innan skolan börjar blir det lite renovering i lgh vi ska bo i. Det behövs lite TLC*, nya tapeter, nytt golv och ny färg på skåpsluckorna i köket. Blir säkert fint tror jag!


Sen får vi se hur framtiden artar sig.

New city, new school, new acquaintances, new beginning!

Kakan in the city ;)

Stay tuned!

xoxo


(* TLC = Tender Love and Care)

RSS 2.0